!

FATBIKE MANIA is een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf dat zich specialiseert in Fatbikes. Ten eerste omdat wij zelf gepassioneerde fatbike berijders zijn en omdat er al voldoende "gewone" fietswinkels zijn, waar het aanbod fatbikes over het algemeen beperkt is. Dus kom naar onze showroom (op afspraak) en maak een testrit op een van onze fatbikes van top-kwaliteit. Wij zijn dealer van de best verkochte merken in de USA: HIMIWAY, ENGWE, OUXI en sinds kort ook het absolute topmerk SERIAL 1 Powerered by HARLEY DAVIDSON !

WAAROM KIEZEN VOOR EEN E-FATBIKE ?

Een E-FATBIKE is COMFORTABEL. 

De dikke banden zorgen voor veel grip en vangen oneffenheden op de weg perfect op. Bovendien zijn alle FATBIKES voorzien van uitstekend verende voorvorken.

Een E-FATBIKE is MULTIFUNCTIONEEL.

Hij is zeer geschikt voor alledaags woon-werk verkeer (en ook makkelijk verkrijgbaar via het fietsplan van uw werkgever !), maar je kan er ook moeiteloos de bossen mee in of naar het strand en in de winter veilig door de sneeuw. Geen enkel wegdek of pad is een E-FATBIKE te gek.

Een E-FATBIKE is STERK.

Ze zijn zeer degelijk gebouwd en voorzien van een groter accu-capaciteit dan een gewone e-bike. Ze kunnen bovendien veel meer dragen dan alleen jezelf en daarom zie je dat FATBIKES vaak worden ingezet voor aflevering van goederen, ook omdat ze veel verder gaan op één accu-lading.

Een FATBIKE is STOER.

Rij je op een FATBIKE dan ben je de King Of The Road. Wees niet verbaasd als mensen met veel bewondering naar je FATBIKE kijken en vragen waar ze dat ook kunnen kopen. En dan zeg je natuurlijk : bij FATBIKE MANIA!

Een FATBIKE is FUN.

Fietsen op een E-FATBIKE is gewoon een genot. Lekker buiten, gezond in de frisse lucht, milieu-bewust en je raakt ook nog eens wat kilootjes kwijt. En met z’n tweetjes of met een hele club wordt het alleen nog maar leuker. We zijn daarom al bezig een FATBIKE MANIA TOURCLUB op te zetten. Ons motto : Dikke Banden, Dikke Pret!

WAAROM KIEZEN VOOR FATBIKE MANIA ?

Kies voor GRATIS MONTAGE EN AFSTELLING  OF GRATIS AFLEVERING

  • GRATIS MONTAGE EN AFSTELLING : Wij monteren je FATBIKE en stellen de remmen en derailleur zorgvuldig voor je af en smeren de ketting. Levering doorgaans uit voorraad vanaf Fatbike Mania.
  • GRATIS AFLEVERING : Uw fabrieksnieuwe FATBIKE wordt bij u in doos afgeleverd vanuit het centrale magazijn van de leverancier. Levertijd ongeveer 7 -10 dagen.
  • VRIJBLIJVEND TESTRIT MAKEN. Een testrit maken is de enige manier om een goede keuze te maken. Dat kan via onze website en we maken dan tijd vrij om u goed te kunnen adviseren.

Een FATBIKE MANIA E-bike is altijd LEGAAL, dat wil zeggen dat de motor 250W levert, de maximum snelheid is begrenst tot 25km/u en de gashendel is gedeactiveerd of ingesteld tot max. 6km/u. U hoeft dus geen helm op en ook een kentekenplaat en verzekering is niet verplicht. En indien dit bij enkele modellen wel zo is, wordt dat duidelijk aangegeven. Het veranderen van de fabrieksinstellingen is voor risico van de gebruiker.

LET OP!     Wij wijzen u erop dat veel FATBIKES die nu worden verkocht ILLEGAAL zijn. Ze hebben vaak 750W achter- of midden-motors, hebben een gaspedaal en zijn opgevoerd tot 45 km/u. Koopt u zo’n E-FATBIKE dan loopt u hiermee een groot risico op een hoge boete en/of inbeslagname van de E-FATBIKE bij politie-controles die steeds meer voorkomen. Bovendien keert uw fietsverzekering niet uit bij schade en verloopt hierdoor veelal de fabrieks-garantie.

GOEDE SERVICE. Natuurlijk zijn we voor de service voor een groot deel afhankelijk van de leverancier. Daarom hebben we zoveel mogelijk essentiële onderdelen, maar ook de accessoires, zelf op voorraad, zodat we u weer snel op de FATBIKE hebben, wanneer er zich probleempjes voordoen.

 Een goed onderhoud van uw FATBIKE is natuurlijk, net als bij een auto, essentieel om problemen vóór te zijn. We raden u daarom aan om, afhankelijk van de gereden km’s, minstens een keer per jaar uw fiets naar uw plaatselijke fiets-reparatie bedrijf te brengen voor inspectie en onderhoud.